Translate

dilluns, 6 d’octubre del 2014

Montserrat Fornells, gràcies

Al 2007 es va convertir en l'alcaldessa més jove de Catalunya



Politòloga, assessora del Grup d’ERC a la Diputació de Lleida i alcaldessa de Vilanova de l’Aguda, aquesta noguerenca de 31 anys va lliurar al President Artur Mas les mocions a favor de la consulta del 9N de tots els municipis del Pla de Lleida. Incloïa en el cartipàs el suport de Gimenells i Pla de la Font, gràcies a dues regidores de Ciutadans que van abstenir-se en virtut d’altres discrepàncies internes amb el seu cap de files, i també el “sí” de la Paeria de Lleida, que finalment va ser de 21 sobre 27 regidors gràcies a una massiva concentració ciutadana que va posar al límit les contradiccions entre ser alcalde de Lleida i president del PSC. 

Montse Fornells, al 2007, es va convertir en l’alcaldessa més jove de Catalunya, posant-se al davant d’un municipi amb només 235 habitants i cinc nuclis de població. Coneix el món local, doncs, des de l’experiència d’haver d’organitzar festes majors sense diners per a piromusicals i des de l’observació, sempre crítica, que realitza exercint responsabilitats de molta feina i poc reconeixement. 

Coneixent-la, segur que no va ser conscient del simbòlic paper que va jugar dissabte per a molts dels ciutadans que érem a casa. Em vaig quedar tranquil·líssim en sentir el seu  nom, sabia que dins la Generalitat també era jo en aquell moment. Mai ha perdut una carpeta ni un expedient, estigués personalment a favor o no del que deien els papers. Al final, és aquesta la sensació que busquem els ciutadans quan escollim representants. Ens veiem dilluns vinent?


Article publicat al diari La Mañana el 6 d'octubre de 2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada