Translate

dimarts, 31 de juliol del 2018

Va d’enquestes

Les enquestes publicades parlen d'un PP recuperat
de la mà de Pablo Casado
Foto: Lídia Sabaté / La Mañana


Ha tornat a passar, amic; aquest cap de setmana les enquestes publicades parlen d’un PP recuperat de la mà de Pablo Casado. Si Pedro Sánchez va ressuscitar d’entre els morts electorals el PSOE que acabava de guanyar una moció de censura, el popular fa ara el mateix després de defenestrar Soraya... amb bona part de l’equip ministerial que l’exvicepresidenta comandava en ser censurat. Què ens diuen, doncs, les enquestes? Que qualsevol canvi és ben valorat... mentre no n’hi hagi eleccions convocades a la vista! 

És normal que un Casado que apel·la a l’època de les majories d’Aznar i sense el llast de l’acció de govern immediata mantingui altes les esperances d’un electorat que en part va marxar a Ciutadans en l’època Rajoy. Però Aznar és aquell que parlava català a la intimitat i que tot el seu govern ha hagut de passar per l’adreçador judicial de la corrupció, apuntes amb encert... No és l’hora de fer balanços, i els enquestadors ho saben. 

El mateix passa amb les enquestes que es diu que corren per Lleida. Poca cosa es mou, segons qui te les expliqui. El PSC manté el primer lloc –tot i no saber encara qui serà l’alcaldable– i es produeix un triple empat a la segona posició entre PDeCAt –o com al final es digui–, Cs i ERC. La resta de grups se la juguen al tot o res. És dimarts, comencem la setmana;)

Article publicat al diari La Mañana el 31 de juliol de 2018

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada