Sara Vilà, en una intervenció al Parlament... |
La mala llet s’ha anat apoderant de la discusió a
les xarxes socials entre la diputada d’ICV Sara Vilà i aquells que li retreuen
una greu relliscada amb la que es beu al Parlament de Catalunya. Resum:
Aprofitant el debat monogràfic sobre Agricultura, la regidora de Rosselló i
diputada ecosocialista (cada vegada que utilitzo aquesta paraula m’he de mossegar
la llengua per no fer la broma fàcil) treu punta al contrasentit del Govern de
dir que promou el consum de productes de proximitat mentre que a la cafeteria
de la Cambra els tallats es fan amb llet Président, reconeguda marca francesa.
Una altra diputada de CiU s’hi suma... Al dia següent canvien per Llet Nostra.
I al dia més següent comencen les queixes perquè Président es fa a Mollerussa
amb productes de vaques nostrades. A partir d’aquí, tot és rebre per a Vilà en
una discusió amb sabor d’amarga llet tallada liderada per gent del voltant
d’ERC i el comitè d’empresa d’El Castillo.
La
polèmica en sí és de curta volada. Poc li hauria costat a la iniciativa
advertir que no va ser ella sinó la democristiana presidenta del Parlament qui
ordena el canvi de marca... Que jo sàpiga encara mana Núria de Gispert, no?
Però no, en lloc d’admetre no haver estat prou encertada en el seu primer
comentari encara s’ha enrocat més forçada pel desmesurat to d’injustos atacs
més aviat personals que no pas polítics. I aquí rau la nata d’aquesta polèmica:
en la lluita per un vot de proximitat importa més la magnitud de la cornada que
on pasta la vaca lletera... Ens veiem dilluns vinent?
Article publicat al diari La Mañana el 21 de juliol de 2014
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada