Translate

dilluns, 13 de gener del 2014

Ros no està sol

Quan va escriure aquest tuit, no tenia 500 seguidors, però a Mínguez "l'ha descobert" molta gent.

Amb menys de 500 seguidors a Twitter, pocs per a un polític de rellevància, la regidora socialista Montse Mínguez cremava l’ocellet de la xarxa social amb una piulada per criticar l’absència del primer secretari del PSC, Pere Navarro, als actes d’inauguració del Tricentenari a la Seu Vella deLleida. Immediatament s’hi van sumar altres edils que fa unes setmanes van fer possible que la Paeria es pronunciés a favor que Catalunya celebri la consulta el 9 de novembre.


Quan Mínguez piula, Navarro va camí de Balaguer per participar en una tancada amb militants socialistes de la Noguera i feia uns 10 minuts que Àngel Ros, en directe per a tota Catalunya a través de les càmeres de TV3, proclamava “el deure i el dret de (...) construir el nostre país. I les eines per fer-ho són la democràcia, el diàleg, el pacte, la concòrdia i la capacitat de decisió del nostre poble”. Ros llegia perquè aquestes paraules estan mesurades en el seu intent per evitar que dijous vinent, al Parlament, els socialistes catalans quedin tristament equiparats a l’obstruccionisme nacional que practiquen PP i Ciutadans.


Les mostres de suport que va rebre Ros a través de Mínguez són un altre toc d’alerta a la inamovible cúpula socialista. Descartat el sí del PSC a l’acord de CiU, ERC, ICV i CUP, una abstenció seria un missatge de victòria a la majoria social que tira del carro de l’agenda nacional. Ros està en minoria al Parlament, sí, però l’alcalde sap que no està sol a la Paeria, pel que pugui passar... Ens veiem dilluns vinent?

Article publicat al diari La Mañana el 13 de gener de 2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada