Translate

dimarts, 6 d’agost del 2019

‘A río revuelto’...

Escombraries deixades pels CDR a les portes del PDeCAT i ERC a Balaguer
Fotos: @CDRCatOficial


Seré bastant previsible, amic, però l’ambient entre les forces polítiques de l’espai sobiranista s’està tornant cada dia més irrespirable. L’acció d’ahir dels CDR –deixant escombraries a les portes de les seus d’ERC i el PDeCat– el va transformar fins i tot en pudent.  

És complicat d’explicar a la gent que no viu permanentment pendent de la política el que està passant, entre d’altres coses perquè els que ho hauríem de fer de la manera més planera possible tampoc ho tenim massa clar; o sigui que serà fàcil que aquesta columna rebi tota mena de desqualificacions a la selva antipolítica en què s’ha convertit Twitter. 

Despenjada al seu dia la CUP del que podria ser un espai d’unitat d’acció política, que al PDeCAT insistien en convertir en unitat electoral davant les reticències d’una ERC que manté al seu ADN el gen anticonvergent, allò perillós no és que els partits s’esbatussen, com a rivals electorals naturals que són, sinó que la baralla es traslladi a les entitats cíviques i als partits amb els seus electors, que dia a dia escolten crides a la unitat que minut a minut grinyolen pels pactes que es fan els uns contra els altres. 

Detecto un marc mental que no està en sintonia entre tots aquests actors i, com ens ensenya la dita castellana, a río revuelto, ganancia de PeSCadores... És dimarts, comença la setmana encara amb presos i exiliats polítics:(

Article publicat al diari La Mañana el 6 d'agost de 2019

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada