Translate

dimarts, 16 d’abril del 2019

Un del poble

Poc més es pot afegir a Forges...



Cada vegada em costa més entendre els antipolítics, amic,  aquells que ho arreglarien tot sense cap responsable electe a les administracions i s’agafen a falsos genèrics per a justificar-se: Tots menteixen, només els interessa la seva cadira, cobren un potosí per a no fer res, els problemes els generen ells, són una olla de grills, a la política només es dediquen els que han fracassat en la seva carrera... 

És un discurs que em molesta de fa anys –i en més d’algun altre #foradelloc ja he defensat que no tots són iguals– però en aquesta campanya electoral especialment em regira l’estómac. Tenia clar que la pose antipolítica té molt a veure amb aquella frase atribuïda al dictador Franco, “haga usted como yo  y no se meta en política”, i ara m’espanta comprovar que els seus hereus exploten aquesta fòbia amb un cap de llista que es presenta com a “un del poble” quan ha estat l’exemple d’aquells pocs privilegiats que viuen de la política sense donar un pal a l’aigua gràcies als xiringuitos en els que ha xuclat dels nostres impostos. 

Ens dius que hem de votar obligatòriament? No! L’abstenció activa és una opció política que respecto i he practicat, però de cara a aquest 28-A es pot convertir en la catifa vermella dels que “no se meten” en política. És dimarts, comencem una setmana que per a molts finalitza demà;)

Article publicat al diari La Mañana el 16 d'abril de 2019

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada