Translate

dimarts, 25 d’abril del 2017

Les opcions de Postius


Dos anys són tota una vida en política
Foto –de fa dos anys–: Tony Alcántara (La Mañana)

Aquesta vegada, amiga, ningú no m’ha preguntat si Toni Postius té possibilitats de guanyar-li l’alcaldia a Àngel Ros al 2019. Vull interpretar que l’absència d’interrogants no és degut a falta d’interès, sinó a dos factors: Que tothom donava per fet que es presentaria a les primàries del PDeCAT i que –portat per les presses de la comunicació i no per la prudència de la política– ha anunciat la seva voluntat en un article d’opinió publicat al bell mig de Setmana Santa. 

Però, com deia fa 15 dies respecte de Ros, dos anys són tota una vida en política i les opcions de Postius depenen d’algunes coses que han de passar, i no totes elles són a les seves mans. Com quines?, t’interesses... 

Té al seu favor continuar sent el regidor més jove de la Paeria, però en contra que qualsevol victòria sobre el socialista passa per rebre el suport explícit d’ERC i la Crida-CUP, formacions que també buscaran refermar el seu espai propi. 

Té a favor que dins el seu partit difícilment trobarà competidor/a, i en contra que Ros no només vol enarborar els valors socialdemòcrates, sinó també els de la Democràcia Cristiana... Entren en joc uns 2.000 vots de l’extinta Unió que ignoro si algú controla i si també no atreuen Ciutadans. És dimarts, comencem la setmana;)

Article publicat al diari La Mañana el 25 d'abril de 2017

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada