Hem dipositat la memòria de LA MAÑANA a l'Arxiu Històric de Lleida Foto: Tony Alcántara |
Vas veure el programa a la tele del president Puigdemont contestant la gent, amic? Ahir tot eren crítiques a com s’havia organitzat. Paradoxalment, si hagués estat una ensabonada, els punyals a TV3 s’haurien disparat des del costat d’aquells ciutadans que, sembla ser, també eren càrrecs afins als partits de l’oposició.
Això passava el dia després que el nou amo del món, Donald J. Trump, declarava estar en guerra amb els periodistes, “dels éssers humans més deshonestos de la Terra”. Això de ser el quart poder vol dir que estem sotmesos als mateixos sotracs i batalles del poder. El que passa és que el nostre cada dia és més trist i, potser, també més hipòcrita. Esteu al mateix nivell de descrèdit que els polítics, dispares...
Narrem dia a dia allò que serà història, i per tant, la història ens jutja, ara amb les xarxes socials, pràcticament cada minut. Francesc Canosa ha dirigit la Història del periodisme a Catalunya (Sàpiens) sota la idea que el periodisme acaba sent “una explicació de qui som”.
Aquest divendres, a les 18 hores, ens ho explicarà a l’Arxiu Històric de Lleida, on hem dipositat la memòria de vora 80 anys de LA MAÑANA, la narració dia a dia de la Lleida que s’ha anat fent al llarg del segle XX per a ser com és avui. Resteu convidats, i ens podreu criticar. És dimarts, comencem la setmana;)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada